Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Ασεβείς προς τον “Θεό”

Ασεβείς προς τον “Θεό”

galis new1

galis-new1

Έπιασαν πάτο! Ξεκίνησαν (στραβά) με την απαράδεκτη αναφορά στη “μουσουλμανική μειονότητα” της Ξάνθης. Συνέχισαν αποκλείοντας από τον τελικό τους αθλητές μπάσκετ με καρότσι. Ολοκλήρωσαν την τριλογία της αθλιότητας, δείχνοντας την απόλυτη ασέβεια προς τον άνθρωπο που άλλαξε τη ροή του ελληνικού μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη. Η ΕΟΚ, διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, ΔΕΝ τον κάλεσε στον τελικό.

Ο τελικός του Άρη με τον Παναθηναϊκό, οι αγώνες Κυπέλλου σε διάφορες χώρες αλλά και το ΝΒΑ All-Star Weekend 2017 στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Απίστευτο, αλλά ΕΟΚικό. Γίνεται τελικός στη Θεσσαλονίκη, γίνεται τελικός με φιναλίστ του Άρη, γίνεται τελικός στο Αλεξάνδρειο, γίνεται τελικός στην αίθουσα που έχει πάρει το όνομά του και δεν κλήθηκε ο Νίκος Γκάλης! Μιλάμε για την απόλυτη επιβεβαίωση του πόσο αντιπαθούν στην ΕΟΚ τον άνθρωπο, χάρη στον οποίο τούς έμαθε ο κόσμος, χάρη στον οποίο έχτισαν… καριέρες, χάρη στον οποίο απέκτησε νόημα η ζωή τους.

Τελικός στο Αλεξάνδρειο χωρίς τον Νίκο Γκάλη! Τελικός χωρίς τον Νίκο Γκάλη! Ποιος μπορούσε να πιστέψει ότι η παρέα του Γιώργου Βασιλακόπουλου θα έπεφτε τόσο χαμηλά; Κανονικά έπρεπε να κληθεί και να τιμηθεί και αυτός και ο Παναγιώτης Γιαννάκης (άλλωστε αμφότεροι έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες), να κληθεί ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος επίσης υπηρέτησε και τα δύο σωματεία, αλλά και άλλοι παίκτες.

Ένας τελικός που αποτελεί βραχνά κι όχι γιορτή, που είναι η απόλυτη ξεπέτα, που είναι απλά ένας αγώνας, να δώσει ο Αριστείδης Γολέμης το τρόπαιο (φυσικά και δεν θα είναι εκεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αρνείται να παρακολουθήσει τον τελικό της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ διοργάνωσης) και να πάμε σπίτια μας. Τελικός δίχως λάμψη, δίχως προσωπικότητες, πλην αυτών που θα αναμετρηθούν στο παρκέ.

Αυτόν τον τελικό θέλετε; Αυτή η Ομοσπονδία είναι που επιθυμείτε να έχετε; Αυτή είναι η τιμή στους ανθρώπους που μας έκαναν να αγαπήσουμε το μπάσκετ; Αν ναι, τότε να τη χαίρεστε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…