Κεντρική Διεθνή Τρελό σενάριο για “Λόκο”

Τρελό σενάριο για “Λόκο”

priftis

priftis

Ήταν 4 Ιουνίου, όταν ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας για τα δύο επόμενα χρόνια (πατήστε εδώ). Μα μήπως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε συμφωνήσει (αν πιστέψουμε τον Αντρέι Βεντίστσεφ) να συνεχίσει στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (πατήστε εδώ); Κι αφού ο δεύτερος έφυγε από το Κράσνονταρ, για τη Βαρκελώνη, γιατί να μην πάει ο πρώτος;

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί πλήρως τι συμβαίνει. Το μόνο που μπορούμε να καταγράψουμε με ασφάλεια είναι πως το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη ακούγεται έντονα, τις τελευταίες ώρες, στους κόλπους της “Λόκο“! Τρελό σενάριο; Ενδεχομένως, αλλά υπαρκτό.

Δεδομένο είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε… κληρονομιά και πως το όνομα των Ελλήνων προπονητών είναι ψηλά στις ευρωπαϊκές ομάδες. Κάτι αυτός, κάτι (παραπάνω) ο Δημήτρης Ιτούδης κι οι μετοχές της ελληνικής προπονητικής σχολής έχουν ανεβεί κατακόρυφα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ο προπονητής που θέλουν να καθίσει στην άκρη του πάγκου τους, όμως υπάρχει το… εμπόδιο του Άρη. Κι είναι δεδομένο πως ο κορυφαίος προπονητής της Α1 δεν έκλεισε με… κλειστά μάτια. Το συζήτησε, το σκέφτηκε, δελεάστηκε από τουρκικές σειρήνες, όμως στο τέλος δήλωσε “παραμένων“.

Θα ισχύσει το ίδιο και τώρα, που η προσφορά της Λοκομοτίβ μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ελκυστική; Θα φανεί στις επόμενες μέρες, ου μην και ώρες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

Με «ελληνικό αέρα» το Top5 του BCL. Διπλή ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε στην καλύτερη πεντάδ…