Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πέταξε” για Μόσχα (vid)

“Πέταξε” για Μόσχα (vid)

alvertis fotsis aerodromio

alvertis-fotsis-aerodromio

Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Ρωσία επιβιβάστηκε πριν από λίγο η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει των δύο αναμετρήσεων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι “πράσινοι” θα παραταχθούν πλήρεις κόντρα στους Μοσχοβίτες με στόχο να πάρουν ένα “διπλό” που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου τονίζοντας πως “πάμε να παίξουμε μια δύσκολη σειρά. Έχουμε το ντεζαβαντάζ της έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Εμείς θα βασιστούμε σε δικά μας στοιχεία θέλοντας να δείξουμε δίψα για διάκριση. Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας για την πρόκριση στο Final Four“, ενώ για το που θα “χτυπήσει” ο Παναθηναϊκός την αντίπαλό του, ο τεχνικός της ομάδας τόνισε:

“Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάποια δικά μας πράγματα σε σχέση με τα μεγάλα κορμιά που διαθέτει η αντίπαλη ομάδα. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια, ειδικά μέσα στη ρακέτα. Αυτά, όμως, είναι τεχνικά ζητήματα. Στόχος μας είναι να δείξουμε θέληση για την πρόκριση”.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μία νίκη στη Μόσχα θα δώσει στο “τριφύλλι” πλεονέκτημα πρόκρισης, σημείωσε: “Καμία νίκη δεν σου δίνει είτε πλεονέκτημα είτε μειονέκτημα. Πρόκειται για μια δύσκολη σειρά αγώνων όπου απαιτείται συνεχής συγκέντρωση ώστε να τα καταφέρεις”.

Αντώνης Φώτσης: “Τώρα ξεκινά η χρονιά”

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης στάθηκε στο γεγονός πως από αύριο ξεκινά… η χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Ο πάουερ φόργουουρντ των “πρασίνων” δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να διαλέξουμε αντίπαλο. Πλέον, βρισκόμαστε αντιμέτωποι της ΤΣΣΚΑ. Ουσιαστικά τώρα ξεκινά η χρονιά για εμάς. Ό,τι έχουμε κάνει θέλουμε να βγει στο γήπεδο σε αυτή τη σειρά”, και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν μια νίκη στη Μόσχα αρκεί στο “τριφύλλι”:

“Αυτό εξαρτάται από το κάθε ματς ξεχωριστά. Διότι μπορεί να είμαστε καλοί στη Μόσχα και να πετύχουμε το στόχο και στην Αθήνα να μην τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ανεξαρτήτου έδρας. Πρωταρχικά, λοιπόν, μας απασχολεί ο αυριανός αγώνας“.

Τέλος, αναφορικά με τη δυναμική της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σημείωσε: “Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα και η ιστορία της είναι γνωστή. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό και πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα προσπαθώντας για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…