“Μόνο νίκη”

darden osfp trikala

darden-osfp-trikala

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση που προμηνύεται δυνατή ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Τρεμέλ Ντάρντεν ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερη ήττα και υπογράμμισε πως η άμυνα είναι το “Α” και το “Ω” της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

“Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν χωράει αμφιβολία πως μπροστά μας έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε κάνει ήδη μια ήττα στο πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουμε άλλα περιθώρια“, είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ και συνέχισε:

“Η άμυνα μας είναι το “κλειδί” και γι αυτή την αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ παίζει σωστά επιθετικά, οι παίκτες του κινούνται έξυπνα με, αλλά και χωρίς τη μπάλα, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αμυντικά και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας”.

Αναφορικά με τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ, εξήγησε: “Είναι μια ομάδα με πλουραλισμό στην επίθεση. Δεν μπορείς να επικεντρωθείς μόνο σε έναν ή δύο παίκτες. Χρειάζονται όλοι προσοχή. Και αυτό θεωρώ πως είναι και το πιο δυνατό τους σημείο. Είναι ομάδα και λειτουργούν ως σύνολο και στις δύο μεριές του παρκέ”.

Τέλος, για τα σημεία στα οποία θα δώσει έμφαση ο Ολυμπιακός, σημείωσε: “Θέλουμε να επιβάλουμε, μέσω της άμυνας μας, τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αν είμαστε σωστοί στην άμυνα, επιθετικοί και με συγκέντρωση, θεωρώ πως θα βρούμε και ρυθμό επιθετικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…