Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ξεπεράσαμε τα όρια μας”

“Ξεπεράσαμε τα όρια μας”

ivanovic

ivanovic

Τα όρια του ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού τόνισε πως ακόμα δεν ξέρει ακριβώς τι ομάδα έχει στα χέρια του.

“Ίσως να παίξαμε πάνω από το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Παίξαμε αυτό το παιχνίδι με πολλή αυτοπεποίθηση. Είχαμε πολύ καθαρές ιδέες στην άμυνά μας, που ήταν το κλειδί, και πάθος στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός ξέραμε πως παίζει καλά στο ανοιχτό γήπεδο και μπορεί να πετυχαίνει εύκολα παιχνίδια”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού και πρόσθεσε:

“Εμείς παίξαμε καλή άμυνα στο τρανζίσιον στο πρώτο ημίχρονο. Αρχίσαμε πολύ άσχημα στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν είχαμε ένταση κι ενέργεια και δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο τρανζίσιον. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι. Εμείς όμως βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά πιο σημαντικό ακόμη είναι ότι κερδίσαμε κάποιους παίκτες. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έχουμε πολύ δρόμο για να βελτιωθούμε περισσότερο. Μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να γυμναστούμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Δεν ξέρω ακριβώς τι ομάδα έχω στα χέρια μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…