Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στήριξε Μπαρτζώκα

Στήριξε Μπαρτζώκα

batista osfp dunk

batista-osfp-dunk

Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, παρά το γεγονός πως η αρχική πρόθεση του ιδίου αλλά και των συμπαικτών του, ήταν να μην μιλήσει κανείς. Το μήνυμα που μετέφερε ήταν πως “η ήττα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους παίκτες“.

“Αρχικά είπαμε να μην μιλήσει κανείς. Είναι μια από τις χειρότερες ήττες που έχουμε γνωρίσει, παρά το γεγονός πως ήρθαμε με πλεονέκτημα λόγω των απουσιών του Παναθηναϊκού. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, το προπονητικό τιμ έκανε άψογα τη δουλειά του. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της αποτυχίας.

Μετά τη βολή που έχασα, είχαμε να δώσουμε ένα φάουλ. Οι προπονητές μας είχαν πει να κάνουμε φάουλ στο κέντρο, η άμυνα όμως μπερδεύτηκε και δεν έγινε ποτέ το φάουλ, με αποτέλεσμα η χρονιά να ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Υπάρχει απογοήτευση και επαναλαμβάνω πως αναλαμβάνουμε την ευθύνη 100%. Πρέπει πλέον να δούμε τους δύο επόμενος στόχους μας αρχής γινομένης από το ματς της Κυριακής.

Δεν υπάρχει λόγος να κράξει κανείς τους προπονητές, παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου μας και επί 38 λεπτά παίξαμε καλά, οι άμυνες, οι επιθέσεις όλα ήταν καλά. Όταν όμως το ματς φτάνει σε αυτό το σημείο που έφτασε το αποψινό, δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα, είναι λάθος των παικτών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…