Κεντρική Ασίστ Περαστικός Χειρουργείο για τον παικταρά

Χειρουργείο για τον παικταρά

shadow basketball

shadow-basketball

Καλησπέρα φιλαράκια. Η αλήθεια είναι πως απεχθάνομαι να μεταφέρω κακές ειδήσεις, αλλά δυστυχώς κι αυτές είμαστε υποχρεωμένοι να τις γράφουμε. Κι εγώ, δεν κάνω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από το να πηγαίνω από… καφέ σε καφέ και να ακούω μπασκετάνθρωπους να συζητάνε. Ανάλογα με την παρέα που βρίσκεται στο διπλανό τραπέζι, μαθαίνω νέα. Άλλοτε διαιτητικά, άλλοτε προπονητικά, ό,τι κάτσει.

Αυτή τη φορά δίπλα μου ήταν τύποι με κουστούμι και γραβάτα, οι οποίοι φορούσαν άσπρες ποδιές. Συζητούσαν μεταξύ τους για μπάσκετ. Ο ένας έλεγε κάτι για σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και πως ο παίκτης για τον οποίο μιλούσε πρέπει να κάνει επέμβαση και να βάλει πλέγμα.

Οι άλλοι συμφωνούσαν μαζί του πως θα μείνει για ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Το όνομα το άκουσα καθαρά, αλλά θα μου επιτρέψετε για την ώρα να το κρατήσω… μυστικό. Άλλωστε, ο παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει ως το τέλος της περιόδου και να κάνει την επέμβαση αμέσως μετά, εκμεταλλευόμενος το κενό που υπάρχει.

Δεν θα σας πω ποιος είναι, αλλά μπορώ να γράψω πως είναι παίκτης που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Άρα, παίζει είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ καλός παίκτης και δεν είναι… Περαστικός από τη χώρα μας. Αυτά για την ώρα και τα υπόλοιπα ας τα (αντι)γράψουν άλλοι.

Εγώ να ευχηθώ περαστικά στον παίκτη και να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα γίνεται το πρόβλημα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…