Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αυτοί αποφασίζουν

Αυτοί αποφασίζουν

ref ball

ref-ballΥπάρχει ένα πρόβλημα με όσους νιώθουν εαυτόν εξαρτώμενο από την ΕΟΚ. Άλλοτε αισθάνονται την ανάγκη να γράψουν ψέματα (πόσο μάλλον όταν τα γράφουν ανώνυμα), άλλοτε θεωρούν πως το κέντρο του κόσμου είναι η Ομοσπονδία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Κροατία.

Επιμένουν (ανώνυμα) να γράφουν ψέματα. Ότι είχαν οριστεί Πιτσίλκας και Γιακείμη. Από ποιον; Από την ΕΟΚ! Από την ποια; Μα μόνο ένας φορέας έχει την ευθύνη να στείλει διαιτητές στους αγώνες κι αυτός είναι το Υπουργείο Παιδείας. Τόσο απλά. Και το Υπουργείο εξ αρχής αποφάσισε ότι θα πάνε διαιτητές που να έχουν δίπλωμα γυμναστή, όπως ο Γερακίνης κι ο Μαγκουνής.

Η ΕΟΚ είναι φορέας του μπάσκετ, έχει επαφή με τη FIBA, η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι αυτή που συναινεί, αλλά ο πρώτος και κυρίαρχος λόγος ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και από τα δικά του γραφεία δεν έφυγε ποτέ κανένα άλλο όνομα, εκτός από των δύο παιδιών που προαναφέραμε. Ένα κι ένα κάνουν δύο, αλλά είπαμε. Δύσκολο πράγμα το ρεπορτάζ, όταν έχεις μάθει να κάνεις απλά τον υποτακτικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…