Αυτόν ψηφίσατε

vasilakopoulos klirosi

Η ξεφτίλα του αιώνα - Γιώργος Κογκαλίδης

Γιώργος Κογκαλίδης“Η Ξάνθη είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο. Φοβηθήκαμε μήπως είχαμε με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας. Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει η ίδια η κοινωνία. Εδώ δεν μπορεί να κάνει συναυλία ο Νταλάρας“.

Το είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Μετά επιχείρησε να το μπερδέψει, να το ανασκευάσει, την ίδια στιγμή που ο Τάκης Τσαγκρώνης έμπλεκε τη Χρυσή Αυγή και πάλι καλά που δεν βγήκαν περισσότεροι ομοσπονδιακοί στα ραδιόφωνα, γιατί θα καταλήγαμε στην ανάγκη έκδοσης ταξιδιωτικής οδηγίας για την Ξάνθη!

Συνολικά 12 ματς του NBA τα ξημερώματα της Πέμπτης (στο πρόγραμμα και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς που θα παίξουν κόντρα στους Τζαζ). Ολα τα παιχνίδια με Live Streaming και τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr!

“Η λέξη ντροπή είναι λίγη. Τι να περιμένει κανείς από ένα παράγοντα “δεινόσαυρο” της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης, που βρίσκεται στην δεκαετία των ’80 και μόνο σε άνοια μπορούν να δικαιολογηθούν τα λεγόμενά του. Δυστυχώς, διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Κύριε Βασιλακόπουλε αμφιβάλλουμε αν έχετε επισκεφθεί ποτέ την πόλη μας και ούτε μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει, όμως, να μας αφήσετε ήσυχους να πορευθούμε με τα οράματά μας, με τον πολιτισμό μας και την πολυπολιτισμικότητά μας.

Διαχρονικά ως Ξανθιώτες, έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε, που πάμε και τι έχουμε προσφέρει στη Χώρα μας. Απομονωθείτε στον μικρόκοσμό σας και ασχοληθείτε με τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες που σας καθιέρωσαν “δεινόσαυρο” παράγοντα” ήταν η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Κώστα Ζαγναφέρη.

Τι μάθαμε, λοιπόν; Ότι δεν μπορεί να γίνει τελικός στην Ξάνθη, γιατί υπάρχει η μουσουλμανική μειονότητα! Αθλιότητα. Παραλήρημα από έναν έμπειρο -πολιτικά- άνδρα, που όφειλε να είναι διπλά προσεκτικός στις διατυπώσεις του.

Η αλήθεια είναι πως με ξεπερνούν δύο πράγματα: Ο κατήφορος του Γιώργου Βασιλακόπουλου και η μούγκα των δημοσιογράφων – προβάτων, που δεν τολμούν να αγγίξουν την “ιερή αγελάδα“. Για το συνάφι μου καταπίνω την ντροπή μου. Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Για τον πρόεδρο, να τον χαίρεστε. Αυτόν ψηφίσατε. Κι επειδή αδυνατώ να γράψω περισσότερα, κάτι επί προσωπικού: Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι μήπως το παρακάνω, μήπως τον έχω αδικήσει στο πέρασμα των χρόνων. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου (που θα έλεγε κι ο αγαπημένος του Ανδρέας) τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, που με τοποθετήσεις σαν αυτές δικαιώνει τον αγώνα μου εναντίον του.

Υ.Γ.: Εξ αντανακλάσεως μάθαμε γιατί δεν γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου στο κλειστό της Λεωφόρου. Προφανώς η κοινότητα των Ινδών είναι επιθετική, ειδικά όταν προσεγγίζει κανείς τον… τάφο του Ινδού.

kogas1010@gmail.com

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…