Κεντρική Ασίστ Shadow Σταθερή αξία

Σταθερή αξία

maragkidis impact

maragkidis-impact

Η Νίκη Αμαρουσίου δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και η Αγία Παρασκευή πήρε το διπλό (78-84) στο πρωτάθλημα U22. Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο πρώτο μισό του αγώνα, το κακό δεύτερο ημίχρονο τους υποχρέωσε σε ήττα. Ο Νίκος Μαραγκίδης, πάντως, δεν ξέφυγε από τα συνήθη στάνταρ του και τις υψηλές του πτήσεις, παραμένοντας πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Ο νεαρός σημείωσε 19 πόντους (έχει μέσο όρο 24+) και μαζί με τον Χαραλάμπη ήταν οι αιχμές του δόρατος για την ομάδα του Αναστασίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μαργέλης.

“Δεν έχει σημασία η δική μου απόδοση, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Η ήττα αυτή θα μας μάθει πολλά. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στην προπόνηση για να διορθώσουμε τα λάθη μας” δήλωσε ο νεαρός Μαραγκίδης.

Διαιτητές: Καλογριάς – Πέτρου.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 45-43, 60-70, 78-84.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Σιδέρης 11 (1), Μπατής 12 (1), Παπαχρήστου, Μαραγκίδης 19, Χαραλάμπης 17, Τσολακόπουλος 11, Ευαγγελούλης 9, Χοτζαλάρι 5, Αραπάι, Κυριάκου, Καντάς, Μονεμβασιώτης.
ΚΑΠ (Λέκκας): Γαρδέλης 5, Θεοδωράκης 10, Πανταζής 10, Τζουμπρής 2, Μπαρίτης 2, Βοντετσιάνος 14 (4), Λυμπερόπουλος 8 (2), Μαργέλης 27 (3), Γλυκόπουλος 6, Κοντομίχαλος, Σταμούλης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Τυχεροί στο Draft Lottery οι Χοκς, πήραν το No.1 με 3% πιθανότητες

Οι Χοκς πήραν το Νο.1 pick του Draft. Οι Ατλάντα Χοκς ήταν οι μεγάλοι νικητές στη λοταρία …