Κεντρική NBA Φιλικά Θάντερ με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Φιλικά Θάντερ με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!

westbrook thunder mavericks playoffs

westbrook-thunder-mavericks-playoffs

Στην Ισπανία θα βρεθούν τον Οκτώβριο οι Θάντερ, οι οποίοι θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του NBA Global Games Europe 2016.

Οι “Κεραυνοί” θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 3 Οκτωβρίου, ενώ δύο μέρες αργότερα (5 Οκτωβρίου) θα κοντραριστούν με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, δήλωσε: “Προερχόμενοι από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς της Δύσης στο πρόσφατο παρελθόν, οι Θάντερ είναι η ιδανική ομάδα για να μεταφέρει τον ενθουσιασμό και το πάθος του ΝΒΑ στους Ευρωπαίους φιλάθλους. Οι αναμετρήσεις απέναντι σε δύο μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αναδείξουν το άθλημα και θα αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία σειρά από δραστηριότητες γύρω από το μπάσκετ σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη”.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, σχολίασε: “Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίζουμε μία ομάδα του ΝΒΑ ξανά στην Ευρώπη. Η Ρέαλ και η Μπαρτσελόνα, δύο από τους πιο σημαντικούς συλλόγους, αλλά και η Οκλαχόμα θα προσφέρουν ένα σπουδαίο show, φέρνοντας το καλύτερο δυνατό επίπεδο μπάσκετ από τις δύο ηπείρους πιο κοντά στους φιλάθλους”

Ο Σέρχιο Γιουλ πρόσθεσε: “Είναι πραγματικά σπουδαίο το γεγονός πως θα παίξουμε με ακόμα μία ομάδα από το ΝΒΑ φέτος δίνοντας συνέχεια στο συναρπαστικό περσινό παιχνίδι με τους Σέλτικς. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τους Θάντερ το Οκτώβριο στη Μαδρίτη. Σημαίνει πολλά για όλους μας στη Ρεάλ Μαδρίτη η ευκαιρία που μας δίνεται να αντιμετωπίσουμε ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι μία απίθανη εμπειρία για τους φιλάθλους μας”

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συμπλήρωσε: “Έχουμε μία μακρά παράδοση αγώνων απέναντι σε ομάδες του ΝΒΑ και είναι πάντα κάτι το τρομερό για τους παίκτες και τους φιλάθλους. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά αυτά στο Staples Center στο Λος Άντζελες, όταν αντιμετωπίσαμε τους Λέικερς στη Βαρκελώνη αλλά και το πρώτο μας παιχνίδι απέναντι στους Γκρίζλις στην πρώτη σεζόν του Πάου Γκασόλ στο ΝΒΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…