Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Δεν χαρίζω το ’87 στο παρασκήνιο!

Δεν χαρίζω το ’87 στο παρασκήνιο!

Ethniki omada 1987

Ethniki omada 1987

Γιώργος ΚογκαλίδηςΈχω διαφορετική αισθητική, γι’ αυτό και προβληματίστηκα πριν γράψω αυτό το κείμενο, καθώς επανέρχομαι σ’ ένα θέμα που κανονικά έπρεπε να έχει αυτονόητη εξέλιξη.

Ο θόρυβος που εξακολουθεί να ακούγεται, γύρω από τον Νίκο Γκάλη, έχει προκληθεί εν πολλοίς από τις αδικαιολόγητες αρνητικές αντιδράσεις των ανθρώπων της ΕΟΚ και προσωπικά του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Πριν λίγες ημέρες έγραψε φίλος στον λογαριασμό μου στο facebook, κάτω από το άρθρο του Δημήτρη Παπαδόπουλου:

“… Τεράστιος ο Ν. ΓΚΑΛΗΣ, αλλά το Ευρωπαϊκό του ‘87 δεν θα έρχονταν ποτέ, αν κάποιοι άνθρωποι δεν δούλευαν και στο παρασκήνιο (ανάληψη διοργάνωσης, διαιτητές του τελικού, κλπ).

Το ελληνικό μπάσκετ θα παρέμενε χαμηλά, αν δεν γινόταν επαγγελματικό, αν δεν χτίζονταν κάποια μεγάλα γήπεδα, αν δεν γέμιζε η Ελλάδα με γήπεδα στις παιδικές χαρές, αν κάποιοι στο παρασκήνιο δεν έσωναν τις ελληνικές ομάδες από καταστροφή για επεισόδια (Άρης -Εφές, Τορίνο). Και οι άνθρωποι αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο. Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους”.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sportdog.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …