Κεντρική NBA Στους Τελικούς οι “ιππότες” (vid)

Στους Τελικούς οι “ιππότες” (vid)

lebron james cavs raptors

lebron james-cavs-raptors

Οι Καβαλίερς ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ -εκ της Ανατολής– και το απέδειξαν περίτρανα χθες, εξασφαλίζοντας δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή σε αυτούς. Η αρμάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς ισοπέδωσε τους Ράπτορς με 113-87 (4-2 στη σειρά) και περιμένει αντίπαλο.

Το Κλίβελαντ έφθασε μέχρι εκεί μετρώντας μόλις δύο ήττες και συνολικό ρεκόρ 12-2, δείχνοντας πως είναι περισσότερο καλοί από όσο ενδεχομένως νομίζουμε και έχουν κάτι παραπάνω από υψηλές πιθανότητες να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Στα του αγώνα, το συγκρότημα του Τάιρον Λου μπήκε εξ αρχής σε θέση οδηγού και γέρνοντας καθοριστικά την πλάστιγγα υπέρ του από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 55-41, με την ψαλίδα να ανοίγει σταδιακά στην επανάληψη.

Ο “Βασιλιάς” -που θα βρίσκεται στους Τελικούς για 6η συνεχόμενη χρονιά(!)- πρωτοστάτησε με 33 πόντους, 11 ριμπάουντ κι 6 ασίστ, ο Κάιρι Έρβιν (30π.-4ρ.-9ασ.) ακολούθησε και ο Κέβιν Λαβ (20π.-12ρ.-4ασ.) τους πλαισίωσε. Εκ του Τορόντο, διακριθέντες ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, Κάιλ Λόουρι (35π. με 6/12 τρ.-3ρ.-3ασ.) και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (20π.), χωρίς ωστόσο να λάβουν σημαντικές βοήθειες από τους συμπαίκτες τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…