Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παραμονή Σπανούλη και αποχωρήσεις!

Παραμονή Σπανούλη και αποχωρήσεις!

742420

spanoulis-papapetrou-printezis-olympiacos-panathinaikos-sef

Βίοι αντίθετοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Την ώρα που οι “πράσινοι” καλούνται να πάρουν σημαντικές και πολλές αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν, αλλά και για τον προπονητή που θα κάθεται στον πάγκο, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σχεδόν έτοιμη ομάδα, με τρομερό ελληνικό κορμό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά το πρωτάθλημα και θα παραμείνει, φυσικά, στον πάγκο της ομάδας. Ο Βασίλης Σπανούλης θα ρίξει… “άγκυρα” στο λιμάνι, καθώς, παρότι το συμβόλαιό του λήγει, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Πρόκειται για επιθυμία δική του, του προπονητή του, όπως και των αδερφών Αγγελόπουλων.

Οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Μάντζαρης κι Αγραβάνης έχουν συμβόλαιο και θα παραμείνουν, όπως κι ο Ματ Λοτζέσκι. Σίγουρη είναι κι η παραμονή του Ντάνιελ Χάκετ, καθότι ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του.

Στο ρόστερ της ομάδας θα βρίσκεται, φυσικά, ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα είναι ο βασικός σέντερ, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει κι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, που έχει κλειστό συμβόλαιο.

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, ο Οθέλο Χάντερ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, ο Στρόμπερι κι ο Ουόρικ θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον των Τσαϊρέλη κι Αθηναίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…