Κεντρική Basket League Άρης “Η ΑΕΚ φοβάται τους οπαδούς της”

“Η ΑΕΚ φοβάται τους οπαδούς της”

nikolaos nikos laskaris aris

nikolaos-nikos-laskaris-arisΗ ΑΕΚ επικράτησε 89-81 του Άρη στο “Νίκος Γκάλης”, έκανε το 3-1 στη σειρά των “μικρών” τελικών και κατέκτησε την τρίτη θέση της Basket League. Στο μεταξύ, οι οπαδοί της “Ένωσηςεπιτέθηκαν φραστικά κι εκτόξευσαν δύο-τρία μπουκάλια στον ιδιοκτήτη των Θεσσαλονικέων, Νικόλαο Λάσκαρη, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο κ. Λάσκαρης, μάλιστα, τόνισε πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν παρενέβησαν δυναμικά, καθότι -όπως υποστήριξε- φοβούνται τους οπαδούς τους.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Έχουν πέσει αντικείμενα προς εμένα. Δυστυχώς, η ΑΕΚ δεν ήθελε να παρέμβει δυναμικά στο σκηνικό που δημιουργήθηκε. Απ’ ό,τι φαίνεται φοβάται τους οπαδούς της. Δεν ήθελε να παρέμβει. Φοβόταν ότι, αν παρέμβει πιο δυναμικά, θα υπάρξουν επεισόδια. Το κατανοώ αυτό.

Μέχρι τώρα, η ΑΕΚ είχε υποδειγματική συμπεριφορά στους καλεσμένους της. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσε, ή δεν ήθελε. Φοβάμαι ότι αυτό έχει να κάνει με τις δηλώσεις και την ανακοίνωση που βγάλαμε. Αυτό ήθελαν, να γίνει χαμός. Έλεγαν τα ίδια και τα ίδια: “Βγάλατε ανακοίνωση; Θα δείτε τι θα πάθετε”.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει δόλος, ότι ήταν ηθελημένο. Ανακινήθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, για να γίνουν όλα αυτά. Δεν είναι τυχαίο να αναφέρονται διαρκώς στις δηλώσεις μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μας βρίζουν οι χούλιγκαν και λένε για τις ανακοινώσεις που βγάλαμε. Εμείς ζητήσαμε κάποια μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς, δεν έγινε κάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…