Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πολύ καλή ευκαιρία για μένα”

“Πολύ καλή ευκαιρία για μένα”

Keith Clanton

Keith Clanton

Τις πρώτες του δηλώσεις στην Ελλάδα ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Κιθ Κλάντον. Ο Αμερικανός φόργουορντ, τόνισε ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον ίδιο και εστίασε στα επόμενα παιχνίδια του Πρωταθλήματος που είναι πολύ σημαντικά. Ακόμα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι γνωρίζει τους ευρωπαϊκούς τίτλους που έχει κατακτήσει η ομάδα, ενώ μίλησε και για τον παρτενέρ του κάτω από την ρακέτα Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Έχω ξανακούσει για τον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν, οπότε όταν ήρθε η πρόταση σκέφτηκα ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και ήμουν πολύ θετικός να έρθω. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα το να παίξω στον ΠΑΟΚ και σίγουρα θεωρώ ότι είμαι έτοιμος. Πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε υψηλότερο επίπεδο από ότι αγωνιζόμουν και θα το δείξω μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Keith Clanton και αναφέρθηκε στα σημεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του: «Είμαι πολύ καλός στο ριμπάουντ και το μεγάλο μου προσόν είναι ότι με ενδιαφέρει η ομάδα, δεν είμαι εγωιστής στο παιχνίδι μου και προσπαθώ πάντα να παίζω για το καλό της ομάδας”.

Για την προσαρμογή του: “Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει μία δυσκολία για το σημείο χρονικά που έρχομαι, αλλά νομίζω ότι μπασκετικά είμαι αρκετά έξυπνος παίκτης για να προσαρμοστώ και σίγουρα με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, αλλά και του περιβάλλοντος που υπάρχει στην ομάδα θα ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Εγώ πάντως νιώθω έτοιμος για να παίξω το Σάββατο και να βοηθήσω την ομάδα”.

Για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: “Θα πρέπει να εστιάσω αυτή τη στιγμή στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορεί να υπάρχει μία σκέψη να έχουμε μεγαλύτερη συνεργασία και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ωστόσο πρέπει αυτή τη στιγμή να δω τους πρώτους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι σήμερα έχει μία σημαντική επέτειο η ομάδα για έναν Ευρωπαϊκό τίτλο που έχει κατακτήσει. Εύχομαι αυτό να σημαίνει πολλά. Να σημαίνει κάτι θετικό, κάτι ξεχωριστό”.

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: “Δε γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα. Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου κυρίως για το ποιοι είναι οι συμπαίκτες μου και έμαθα πριν από λίγο και κάποια πράγματα για την ιστορία της ομάδας. Έχω δει ότι ο ΠΑΟΚ είχε μία συγκεκριμένη πορεία στο Eurocup, ότι έχει κερδίσει δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους. Ξέρω για τον κόσμο της ομάδας και πόσο φανατικός είναι”.

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και για τον παίκτη του ΝΒΑ που θα ήθελε να μοιάσει: “Έχω ακούσει για τον Σχορτσανίτη και τον έχω δει στο ίντερνετ. Είδα ότι έχει πολλές ικανότητες και μεγάλο ταλέντο. Ξέρω ότι τον αποκαλούν baby Shaq. Οι προπονητές μου στο κολέγιο μου έλεγαν ότι πρέπει να παρακολουθώ τον Al Jefferson και να προσπαθώ να παίζω σαν αυτόν. Είναι ο παίκτης που παρακολουθούσα περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …