Κεντρική Διεθνή Έξω φρενών ο “Ντούντα”

Έξω φρενών ο “Ντούντα”

ivkovic

ivkovicΗ Αναντολού Εφές γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχει ουκ ολίγα παράπονα από την εικόνα της ομάδας του. Ο “Σοφός”, μάλιστα, χαρακτήρισε αντιεπαγγελματική την αντίδραση των παικτών του.

Άφησε αιχμές, δε, κατά της διοργανώτριας αρχής, για το γεγονός ότι τούτη η αναμέτρηση ορίστηκε μόλις δύο ημέρες μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο “Ντούντα”:

“Η Γαλατασαράι άξιζε τη νίκη σήμερα. Ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία, στο πρώτο ημίχρονο και στην αρχή του δευτέρου. Συγχαρητήρια στον Μίτσοβ για την εμφάνισή του, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνά μας.

Οι παίκτες μου, σήμερα, δεν ήταν επαγγελματίες κι η άμυνα ήταν πολύ κακή. Οι νεαροί παίκτες μου έχουν ταλέντο, αλλά εκτός από τις νίκες θα πρέπει να μάθουν και να χάνουν.

Δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα, δύο ημέρες μετά το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Το ίδιο είχε γίνει και νωρίτερα με την Μπεσίκτας. Ύστερα από το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, δεν ξέρω γιατί παίξαμε Κυριακή.

Δεν λέω ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία, καθώς η ομάδα μου ήταν πολύ κακή κι η αντίδρασή της αντιεπαγγελματική. Αυτό είναι δική μου ευθύνη. Τώρα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (12/02, 21:45)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…