Κεντρική Διεθνή “Πρέπει να στεκόμαστε προσοχή”

“Πρέπει να στεκόμαστε προσοχή”

kaimakoglou

kaimakoglou

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (02/12) την Ούνικς Καζάν, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να μιλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ έδειξε και τον υπέρτατο σεβασμό του στον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά:
Για τον αυριανό αγώνα: “Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Από εδώ και πέρα, τα παιχνίδια κρίνουν το ποιοι θα πάρουν την πρόκριση. Για μας το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο λόγω της ήττας από τον Άρη στον πρώτο αγώνα. Θα χρειαστεί να υπερβάλλουμε εαυτούς, να παίξουμε πολύ καλύτερα από το παιχνίδι στη Ρωσία, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Ο Άρης είναι αήττητος στην έδρα του, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του κι όλα αυτά δυσκολεύουν την εξίσωση και την αποστολή μας. Ελπίζω μετά την καλή βδομάδα που είχαμε με τρεις νίκες σε έξι μέρες απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Για τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ κι αν συμπεριλήφθηκε στο σκάουτινγκ ριπόρτ ενόψει του αυριανού αγώνα: “Φυσικά. Ο Άρης έκανε ένα κακό παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ, όμως όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν μια κακή εμφάνιση. Το πώς έπαιξε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, απέδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα κι έχει κτιστεί από την αρχή με σωστά βήματα και παίζει πολύ καλό μπάσκετ”.

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν αύριο στο Παλέ: “Προσωπικά, μου έχει λείψει αυτή η ατμόσφαιρα. Έχω μιλήσει και με τα παιδιά στην ομάδα, θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, είτε είναι οι οπαδοί του αντίπαλου ή οι δικοί μας. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει, να απολαύσει το μπάσκετ. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, κάποιοι έχουν παίξει και αντίπαλοι του Άρη και ξέρουν από πρώτο χέρι τι θα αντιμετωπίσουν αύριο”.

Για την εκτενή αναφορά των Ρώσων στον Νίκο Γκάλη: “Όταν λέμε το όνομα Νίκος Γκάλης, πρέπει όλοι να καθόμαστε προσοχή. Εγώ προσωπικά ανατριχιάζω. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά στη Ρωσία, ακόμα και στο μακρινό Καζάν, να έχει τέτοια αποδοχή το ελληνικό μπάσκετ και ιδιαίτερα ο Νίκος Γκάλης. Πάντοτε με τους Ρώσους είχαμε παρόμοια κουλτούρα, είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, μας αγαπούν πολύ, τους αρέσει η Ελλάδα και επειδή την δεκαετία του ’80 υπήρξαν οι μεταξύ μας μονομαχίες, έγινε και η ιδιαίτερη αναφορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …