Κεντρική NBA “Ο Κόμπι είναι πρότυπο”
NBA

“Ο Κόμπι είναι πρότυπο”

lebron kobe chuckin

bryant-jamesΟ Λεμπρόν Τζέιμς αποτελεί έναν εκ των πολλών αστέρων του NBA που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο “Βασιλιάς“, με αφορμή την ανακοίνωση του “Black Mamba” περί αποχώρησης στο τέλος της σεζόν, υπογράμμισε πως ο ηγέτης των Λέικερς ήταν το πρότυπό του.

Ήθελα να γίνω σαν κι αυτόν. Στο λύκειο, μάλιστα, φορούσα κάποια ρούχα, επειδή τα φορούσε κι αυτός. Τόνιζα, πάντοτε, πως έμπνευσή μου είναι ο Τζόρνταν. Εκείνος, όμως, ήταν… εξωγήινος και δεν θα μπορούσα να τον φθάσω.

Ο Κόμπι ήταν πρότυπο για όλους μας. Ήθελα να συνεχίσω τη δουλειά, προκειμένου να γίνω καλύτερος λόγω του Κόμπι. Κάθε ημέρα που δεν είχα διάθεση για προπόνηση, σκεφτόμουν ότι εκείνος θα την αξιοποιούσε. Επομένως, έλεγα στον εαυτό μου πως δεν επιτρέπεται να πάρεις ρεπό” υποστήριξε ο Τζέιμς.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Λυπάμαι για το 2009, όταν όλοι ανέμεναν μία σειρά Τελικών ανάμεσα στους Λέικερς και τους Καβαλίερς. Εγώ δεν τήρησα τη συμφωνία, θα ήταν κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον και μισώ που δεν έγινε πραγματικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…