Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Κυνηγώντας τα δεκάρικα…

Κυνηγώντας τα δεκάρικα…

godas

godas

Φωνάζει ο Ηλίας Καφφές για τα λεφτά των διαιτητών, φωνάζει κι ο έρημος ο Λάζαρος Βορεάδης. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω… Γιατί, αυτό έχει πετύχει η ΕΟΚ -μέσω της δικής της ΚΕΔ– να μετατρέψει σε έρημο τόπο τη διαιτησία.

Επειδή, ορισμένοι εξ ημών, έχουμε μνήμη και θυμόμαστε τότε που οι ημέτεροι προς τη διοίκηση της ΕΣΚΑ πανηγύριζαν για τα δεκάρικα που μάζευε η Ένωση από τα τουρνουά των ανεξαρτήτων, προκειμένου να αποπληρώσει το χρέος προς τους διαιτητές.

Αυτά τα χρήματα, τα οποία με μέτριους υπολογισμούς αγγίζουν (μπορεί να κάνουμε και λάθος, δεν έχει σημασία) τα 40.000 ευρώ, επρόκειτο να μαζευτούν από την ΕΣΚΑ και να αποδοθούν στους διαιτητές, ώστε να μειωθεί ή να εξαλειφθεί το χρέος.

Έχει απομείνει μόνο ο Λάρι να φωνάζει και να τα διεκδικεί. Να ρωτά τί έγινε με τα 10 ευρώ και πόσα έχουν μαζευτεί. Κι εντάξει, η προηγούμενη διοίκηση στον ΣΕΔΚΑ ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης της ΕΟΚ και δεν κινήθηκε. Δεν περιμέναμε, άλλωστε, κάτι. Από τους νέους περιμένουμε πολλά

Η οντότητά τους στον χώρο, η εν γένει παρουσία τους, είναι εχέγγυο ότι δεν θα σκύψουν το κεφάλι και θα προασπίσουν τα συμφέροντα των συναδέλφων τους. Ελπίζουμε, λοιπόν, πως σύντομα θα ασχοληθούν με το ζήτημα και θα ζητήσουν την εξόφληση των μελών τους. Κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά…

Αλήθεια, ο Σταύρος Κοντονής έχει άποψη για το ζήτημα; Έπρεπε να τον απασχολήσει ή όχι;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…