Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Για την πρώτη νίκη

Για την πρώτη νίκη

Panathinaikos123

Panathinaikos123

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (22:00) την Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Η νίκη για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι μονόδρομος, μετά και ήττα της 1ης αγωνιστικής στο Κουμπάν.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας μπορεί να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, ωστόσο φρόντισαν να δείξουν… τα δόντια τους με το “καλημέρα”, στέλνοντας στο καναβάτσο τη Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα.

Το έργο του “τριφυλλιού” μόνο εύκολο, λοιπόν, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τους Παππά και Μποχωρίδη.

ximki - real madrid

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το υπόλοιπο αποψινό πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Η Εφές Αναντολού υποδέχεται (20:00) την Αρμάνι Μιλάνο, η Τσεντεβίτα αντιμετωπίζει (20:30) τη Λιμόζ, η Μακάμπι φιλοξενεί (21:05) την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται (21:45) τη Χίμκι. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται (23:00) με το παιχνίδι στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…