Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δουλεύουμε σκληρά”

“Δουλεύουμε σκληρά”

milan nimits

milan nimits
Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Μίλαν Μίνιτς, αναφέρθηκε -στη Media Day του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι- σε αρκετά θέματα σχετικά με την προετοιμασία του “τριφυλλιού” αλλά και τη δική του συνεργασία με τον “Σάλε”.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

“Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Την πρώτη εβδομάδα, δουλέψαμε πολύ καλά με τους μικρούς. Αρχίσαμε τη δεύτερη εβδομάδα, βλέποντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ σχετικά με το τι λείπει από το σώμα του κάθε παίκτη. Πλέον, δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Ξέρουμε ποιος είναι ο πρώτος προπονητής. Μιλάμε κάθε μέρα και έχουμε καλή συνεργασία. Εκείνος είναι συγκεντρωμένος σε δύο ομάδες και δεν θέλει να χάνει ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε την Εθνική Σερβίας. Εμείς είμαστε εδώ για να βγάλουμε την προετοιμασία. Δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε σήμερα δύο πολύ δυνατές προπονήσεις, αύριο ρεπό και μετά ένα τριήμερο δυνατό πριν πάμε στην Αθήνα.

Βασικό μας μέλημα είναι να μπούμε στη νοοτροπία του κόουτς, ενώ θέλουμε, μέσα από την ατομική προπόνηση, όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Προβλήματα μικρά έχουμε και από πέρυσι, αλλά θα φτιάξουν μέσα από το ατομικό πρόγραμμα. Μέσα από το ταλέντο που έχουμε να βγει ποιότητα.

Αυτή είναι η φιλοσοφία του κόουτς. Τρέχουμε καθημερινά. Πέρυσι με την Εθνική Σερβίας, είχαμε αποτελέσματα. Να ξέρετε ότι στο γήπεδο τρέχουμε παραπάνω απ’ ό,τι θα τρέχαμε έξω. Μόνο που εδώ τρέχουμε με μπάλα και οι παίκτες το αγαπούν αυτό. Είναι πιο εύκολο για εκείνους. Πιο ευχάριστο”.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, με τη σειρά του, υποστήριξε: “Είμαστε στον Παναθηναϊκό και δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι άλλο από τους τίτλους. Οπότε, οι στόχοι μας είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι συνεχώς και, σε όσες ευκαιρίες πάρω, να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο.

Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του λογική και θέλει να την μεταδώσει στην ομάδα. Έτσι, λοιπόν, και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να προσαρμόζεται. Μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό, αλλά προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας. Υπάρχει μια αισιοδοξία με τα παιδιά που είναι εδώ, αλλά και με εκείνα που θα έρθουν. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…