Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μεγάλη τιμή” (vid)

“Μεγάλη τιμή” (vid)

fotsis pao

fotsis-pao

Ο Αντώνης Φώτσης ψηφίστηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της σύγχρονης ιστορίας του “τριφυλλιού”. Έτσι, μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Στόγιαν Βράνκοβιτς, θα βραβευτούν στο φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν στις 23/09 που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού (paobc.gr), χαρακτηρίζοντας μεγάλη τιμή το γεγονός αυτό, ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού με επέλεξε να βρίσκομαι στην καλύτερη πεντάδα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο, διότι είμαι ανάμεσα σε σπουδαίους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με αυτή τη φανέλα.

Το φιλικό της 23ης Σεπτεμβρίου με την Παρτιζάν θα είναι ένας αγώνας γιορτή, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο. Μακάρι το ΟΑΚΑ να είναι κατάμεστο και οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και όλα όσα θα γίνουν στο πλαίσιο αυτού. Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ”.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…