Κεντρική Eurobasket “Με ηρεμία και φωτιά”

“Με ηρεμία και φωτιά”

teodosic djordjevic pagkosmio

teodosic-djordjevic-pagkosmio

Η αποστολή της εθνικής Σερβίας αναχώρησε σήμερα (02/09) για το Βερολίνο, όπου θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις του ομίλου της, στον οποίο βρίσκεται η Γερμανία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Ιταλία και η Ισλανδία. Αναμφίβολα πρόκειται για τον δυσκολότερο του Ευρωμπάσκετ αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εκφράζει την αισιοδοξία του, η οποία πηγάζει από την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και της Σερβίας, επεσήμανε πως “Είναι δεδομένο ότι συμμετέχουμε στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης. Είναι, επίσης, δεδομένο ότι αντιμετωπίζουμε τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ (Ισπανία). Η Ισπανία είναι περήφανη ομάδα.

Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το πρώτο ματς. Στη συνέχεια θα έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε και τα επόμενα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την πίστη τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα απαισιόδοξος όμως θα δούμε ποιος είναι καλύτερος στο παρκέ!” για να προσθέσει ότι:

“Βάζουμε οι ίδιοι πίεση στους εαυτούς μας. Θέλουμε να καταλάβουν όλοι από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο στόχος της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ. Από το πρώτο μας παιχνίδι! Υπάρχει ηρεμία στο μυαλό μας και φωτιά στις καρδιές μας! Αυτό, ακριβώς, είπα στους παίκτες μου μετά την ήττα από τη Γαλλία στην α’ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πέρσι στην Ισπανία. Είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Στους ίδιους μας τους εαυτούς και στους φιλάθλους μας”.

Ο αρχηγός των “όρλοβι”, Μίλος Τεόντοσιτς, από την πλευρά του, σημείωσε: “είμαστε αισιόδοξοι κι ελπίζουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Είναι η πρώτη διοργάνωση στην οποία θα παίξω ως αρχηγός και νιώθω ιδιαίτερη τιμή για το γεγονός ότι θα κατευθύνω αυτά τα παιδιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…