Κεντρική Basket League Άρης Έφυγαν 232 διαρκείας

Έφυγαν 232 διαρκείας

aris eisitiria diarkeias kosmos1

aris-eisitiria-diarkeias-kosmos1

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το μεσημέρι (Ουρές για τα διαρκείας), οι φίλαθλοι του Άρη σχημάτισαν ουρές στα γραφεία της ΚΑΕ για να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Όπως ενημέρωσαν επίσημα οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων”, πουλήθηκαν 232 εισιτήρια διαρκείας την πρώτη μέρα διάθεσης τους.

Παράλληλα, ευχαρίστησαν όλους τους φίλους της ομάδας, μιας και πρόκειται για ρεκόρ σε πρώτη μέρα διάθεσης.

Αναλυτικά:
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το «Nick Galis Hall» αναμένεται να «ζήσει» στιγμές του ένδοξου παρελθόντος του ΑΡΗ, την προσεχή σεζόν. Η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας κατά την πρώτη μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, από τις 12μ.μ. που ξεκίνησε η πώληση μέχρι τις 20:00 που ολοκληρώθηκε, διατέθηκαν 232 εισιτήρια διαρκείας. Σαφώς πρόκειται για ρεκόρ αναφορικά με την πρώτη μέρα της σχετικής διάθεσης.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξή τους «με το καλημέρα» της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., θα παρακαλούσαμε τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν περισσότερα από ένα εισιτήρια διαρκείας, να έχουν στη διάθεσή τους τα παρακάτω στοιχεία, για κάθε άτομο ξεχωριστά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΠΟΛΗ:

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

E-MAIL:“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…