Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ο δρόμος είναι μακρύς”

“Ο δρόμος είναι μακρύς”

Δίπλαρος

Nikos Diplaros1

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων έφτασε την Κυριακή (02/08) στην κορυφή της Ευρώπης, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να εκδίδει ξεχωριστή ανακοίνωση για τον αθλητή και παίκτης της “κιτρινόμαυρης ΚΑΕ“, Νίκο Δίπλαρο.

Αναλυτικά:
Η διοίκηση της ΑΕΚ πράττοντας το αυτονόητο συνεχάρη άμεσα και δημόσια όλους όσοι συμμετείχαν σε ακόμη μία επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ.

Η ΑΕΚ και ο Ντράγκαν Σάκοτα αισθάνονται την ανάγκη, ωστόσο, να συγχαρούν ξεχωριστά τον Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχίας, που γέμισε με υπερηφάνεια το σύνολο του ελληνικού λαού.

Ο Δίπλαρος, που αγωνίστηκε την περίοδο που πέρασε στον Έσπερο Πατρών, αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, η οποία στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της τον ενέταξε στο πρόγραμμά της και επενδύει στο ταλέντο του.

Ο δρόμος για τον Νίκο είναι μακρύς. Απαιτείται σκληρή δουλειά και εγρήγορση, προκειμένου να βελτιωθεί και εξελιχθεί ως αθλητής. Είναι και στο δικό του χέρι να αξιοποιήσει και «εξαργυρώσει» αγωνιστικά και πνευματικά την επιτυχία του Βόλου. Η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…