Κεντρική NBA Στους Σπερς ο Όλντριτζ
NBA

Στους Σπερς ο Όλντριτζ

aldridge

aldridge

Η μεγάλη μεταγραφή της σεζόν πήρε “σάρκα και οστά” καθώς ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ αποφάσισε να συνεχίσει με τους Σπερς! Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Μπλέιζερς, διαφαινόταν πως ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ θα αποχαιρετήσει το Πόρτλαντ και οι Μάβερικς με τους Σπερς, ήταν οι δύο ομάδες που έπαιζαν δυνατά για την απόκτηση του.

Εν τέλει, ο Όλντριτζ “ψήφισε” Σαν Αντόνιο και κατηφορίζει στο Τέξας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω τουίτερ, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων, για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Καουάι Λέοναρντ, τον Τόνι Πάρκερ και τον Τιμ Ντάνκαν (εκκρεμεί η απόφαση του Μάνου Τζινόμπιλι) για να οδηγήσει τα “σπιρούνια” ξανά στην κορυφή του ΝΒΑ.

Οι Σπερς κατέληξαν στον, ιδανικότερο, ίσως παίκτη για να αποτελέσει την “κολόνα” της ομάδας στην μετά – Ντάνκαν εποχή, και να αποτελέσει μαζί με τον Λέοναρντ και τον Πάρκερ, τους νέους “Big Three“. Ο Όλντριτζ μέτρησε 23.4 πόντους, 10.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 μπλοκ ανά παιχνίδι στη φετινή regular season ενώ στα πλέι οφ είχε 21.8 πόντους, 11.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 2.4 κοψίματα!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει στα χέρια του ένα από τα καλύτερα ρόστερ που έχουν δημιουργήσει οι Σπερς, κατά τη διάρκεια της θητείας του, και ετοιμάζεται να τους καθοδηγήσει εκεί που ανήκουν. Στον θρόνο του πρωταθλητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…