Κεντρική Αρθρογράφοι Νικολάου Στην “Γκρέκα Φιλμς”

Στην “Γκρέκα Φιλμς”

Greka Films

Greka Films

nikolaouΗ ΑΕΚ έκανε χθες μια μεταγραφή η οποία έγινε σήμερα πρωτοσέλιδο. Με την ιδιότητα του διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ γράψαμε το παρακάτω σχόλιο στην “ΩΡΑ των σπορ“:

Πριν από 20 χρόνια… υπήρξαμε ρεπόρτερ της ΑΕΚ, στην “Απογευματινή” και στον “Δικέφαλο“. Τότε, που ο αείμνηστος… Μιχάλης Λεφάκης “μας σφύριξε”, ήτοι επικοινώνησε μαζί μας, για να σπεύσουμε στα διπλανά (με την Απογευματινή) Γραφεία της εταιρίας του, στην Εμμανουήλ Μπενάκη, στο Κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος; Ήθελε κατ’ αποκλειστικότητα να μας δώσει την είδηση για την μεταγραφή του αρχηγού της Παγκόσμιας Εθνικής Εφήβων, Παναγιώτη Μπαρλά. Σαν να ήταν χθες, που είδαμε τον ψαρωμένο άσσο του Πανελληνίου, τον άτυχο Πάνο, τότε σε μια γωνιά της “Γκρέκα Φιλμς“. Βεβαίως, τα χρήματα ήταν δωρεά του (χορηγού) Γιάννη Φιλίππου και η επιλογή του Βλάντο Τζούροβιτς. Ένας άλλος Σερβοέλληνας προπονητής, και ιδιαίτερα δημοφιλής, που πίστεψε στο “παιδομάζωμα“. Οι ΦιλίππουΤζούροβιτς ξανακτύπησαν με τις μεταγραφές Μιχάλη Κακιούζη, Νίκου Χατζή, Χρήστου Λίγγου με τον τελευταίο να μην κάνει καριέρα.

Έπρεπε να έλθει ο Μάκης Αγγελόπουλος με το “σκριν” του Σερβοέλληνα Ντράγκαν Σάκοτα για να ακολουθήσει η ΑΕΚ το ίδιο μοντέλο. Εμείς πια σε ρόλο επιτελικού στελέχους της ΑΕΚ. Αυτή είναι η μεγάλη διαφοροποίηση στην ζωή μας. Αλλά βεβαίως με το ίδιο μαχητικό σαράκι να μας κατατρώγει.

Να καθόμαστε στο γραφείο μας στην ΚΑΕ. Ωσάν να είμαστε ρεπόρτερ για να υποδεχτούμε και μιλήσουμε με τον… ξεψάρωτο πάντως Δημήτρη Μωραίτη, αποδεδειγμένα το πιο μεγάλο ταλέντο της Ελλάδας.

Ο Αγγελόπουλος “ξύπνησε” εποχές δόξας. Κόντρα σε ανίκητους ηλίθιους έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για άλλη μια φορά, κάτι που η ΑΕΚ είχε να ζήσει από την εποχή του γαλακτοβιομήχανου, πριν ο τελευταίος εγκαταλείψει το καράβι και πέσει εκείνο στην ξέρα!

Ο Αγγελόπουλος, μέγας Ενωσίτης, που δεν ήταν ο Φιλίππου, έχει ωστόσο το προσόν να βλέπει και μπρος και πίσω και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Όμως, εργαζόμενοί… του όντες δεν δικαιούμαστε για παραπάνω σχόλια.

Η καταγραφή αφορά στη δική μας μνήση για τα όμορφα παλιά και για την Ιστορία που επαναλαμβάνεται

Υ.Γ. Σήμερα, η δεσποινίς Πηνελόπη Αμερικάνου έχει γενέθλια. Γίνεται 12 χρονών, αν δεν κάνουμε λάθος. Πρόκειται για την εγγονή, που πολυλάτρευε ο τεράστιος Γιώργος Αμερικάνος. Νωπές οι μνήμες. “Γιορτάζει η Πηνελόπη μου σήμερα“, μας έλεγε στο τηλέφωνο και κόμπαζε για “την άξια αθλήτρια και άριστη μαθήτρια“. Είναι βέβαιο ότι η σημερινή ημέρα θα ήταν ιδιαίτερη για Εκείνον.

θα είναι όμως και για την σύζυγό του Πηνελόπη, η οποία θα έχει ένα λόγο παραπάνω για να το χαρεί, μέσα από την χαρμολύπη για την απώλεια διαρκείας, που της κατατρώγει τα σωθικά… Ανείπωτος ο πόνος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Νικολάου

Δειτε επισης

Το σοκ στη χώρα του Οξύλου

“Αν η οικογένεια δεν έχει οικονομικές δυνατότητες, να σκεφτούν ώριμα και σοβαρά τι ά…