Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Συνεργασία με Coppa Cheese

Συνεργασία με Coppa Cheese

petropoulos ethniki

petropoulos-ethniki

Το δίκτυο των… φίλων και των… φιλικών εταιριών, που προσπαθούν να ενισχύσουν την Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ολοένα και μεγαλώνει. Τελευταίο (χρονικά) μέλος είναι η εταιρία Coppa Cheese, η οποία ανήκει στους υποστηρικτές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Κι αυτό είναι η απαρχή για μια ευρύτερη συνεργασία και παρουσία στον χώρο του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΚ:

Η… παρέα μεγαλώνει. Ολοένα και περισσότεροι φίλοι έρχονται κοντά μας, δηλώνουν την (υπο)στήριξή τους στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο και -σε δύσκολες για όλους μέρες- συμβάλλουν (καθένας με τον τρόπο του), ώστε να μπορέσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εμφανιστεί ανταγωνιστικό και ανεπηρέαστο από την οικονομική κρίση στη χώρα.

Η Coppa Cheese γίνεται υποστηρικτής της Εθνικής μας. Ο Κώστας Πετρόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας, επισκέφθηκε τα παιδιά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τους ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενισχύσει με όλες του τις δυνάμεις, την προσπάθειά τους.

“Είναι μια υπέροχη προσπάθεια, που όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε. Γνωρίζουμε προσωπικά, λόγω Βύρωνα, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Κούζα, κι αυτός ήταν ένας λόγος παραπάνω, για να προβούμε στην κίνηση, την οποία θεωρούμε ασήμαντη, μπροστά στην αξία της προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά.

Όντας εδώ και χρόνια ενεργός αθλητικός παράγοντας (σ.σ. ο Κώστας Πετρόπουλος ήταν πρόεδρος στη Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού, όταν η γυναικεία ομάδα του Βύρωνα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), γνωρίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία να ενισχύεται η προσπάθεια των αθλητών, απ’ όποιον μπορεί κι έχει τη διάθεση. Ελπίζουμε πως κι άλλοι θα ακολουθήσουν και θα δημιουργήσουμε -με πυρήνα την Εθνική– ένα δίκτυο υποστηρικτών του χώρου” δήλωσε ο Κώστας Πετρόπουλος.

Να σημειώσουμε πως η Coppa Cheese βοηθά, με διάφορους τρόπους, το “Χαμόγελο του Παιδιού“, ενώ και σε αθλητικό επίπεδο ενισχύει την προσπάθεια του Αθηναϊκού.

Ποια είναι η Coppa Cheese

coppa

Είναι μια εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων, με υψηλής ποιοτικής αξίας προϊόντα. Με δίκτυο διανομών σε όλη την Ελλάδα και έδρα στην Αθήνα, διαθέτει υποκατάστημα στην Πάρο. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΚΙΜΒΟ HELLAS (από τις μεγαλύτερες εταιρίες καφέ εσπρέσο στον  κόσμο) για τις Κυκλάδες και ειδικός συνεργάτης της για όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…