Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έχουμε αρκετές ελπίδες” (vid)

“Έχουμε αρκετές ελπίδες” (vid)

toliopoulos1

toliopoulos

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν εκείνος που “τράβηξε” την ελληνική ομάδα στα δύσκολα, στο νικηφόρο τελικά παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία και ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της ΕΟΚ, ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα και αισιόδοξος ενόψει του ημιτελικού κόντρα στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά:
Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε για άλλη μια φορά στο πλάι μας. Περάσαμε το άγχος που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, ηρεμήσαμε στο δεύτερο, βρίσκαμε ρυθμό στην επίθεση, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο και έτσι ήρθε η νίκη

Ήμουν τυχερός, μου βγήκαν τα σουτ, αλλά σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα. Σημασία δεν έχει εγώ, έχει η ομάδα και η νίκη της“.

Όσο για τον επόμενο αντίπαλο τις ΗΠΑ: “Η Αμερική είναι μια ομάδα. Και εμείς μια πολύ καλή ομάδα είμαστε όμως και θα παίξουμε στα ίσια. Γιατί να μην την κερδίσουμε; Το φιλικό έχει τεράστια διαφορά. Παίξαμε και εμείς και αυτοί κανονικά και χωρίς τον Χαραλαμπόπουλο στο μεγαλύτερο μέρος. Ο κόσμος θα είναι ακόμα περισσότερος και θα μας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετές ελπίδες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…