Κεντρική NBA “Ξεσπάθωσε” ο Τζέιμς
NBA

“Ξεσπάθωσε” ο Τζέιμς

james dellavedova

james-dellavedova

Ο Αλ Χόρφορντ χτύπησε με τον αγκώνα τον Μάθιου Ντελαβεντόβα και αποβλήθηκε και τόνισε πως ο γκαρντ των Καβαλίερς όφειλε να προσέχει περισσότερο υποστηρίζοντας πως “σημάδευε” τα πόδια του αλλά και ο ίδιος δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του.

“Πρέπει να μάθει… Είναι στο ΝΒΑ λίγο καιρό και πρέπει να καταλάβει πως εμείς οι παίκτες είμαστε μια αδελφότητα, όπου ο ένας προσέχει τον άλλο. Δεν λέω ότι το έκανε από κακή πρόθεση, αλλά πρέπει να μάθει” σημείωσε αρχικά ο Δομινικανός σέντερ και παραδέχτηκε πως “Δεν έπρεπε να παρασυρθώ, όφειλα να το χειριστώ καλύτερα”.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όμως, που έχει αποδείξει το “ποιόν” του ως ηγέτης, θέλησε να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του επισημαίνοντας ότι “Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Είναι συμπαίκτης μου και οι άλλοι προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά του. Δεν το αξίζει και δεν μου αρέσει”. Εν συνεχεία πέταξε τα “βέλη” του για το αντιαθλητικό χτύπημα που δέχτηκε ο ίδιος στο Game 2 από τον Πέρο Άντιτς, υπενθυμίζοντας σε έντονο ύφος πως “Στο δεύτερο ματς ο Άντιτς με έσπρωξε με τα δύο χέρια ενώ ήμουν στον αέρα. Γι’ αυτό δεν μιλάμε, ε; Επειδή ακόμη παίζω μάλλον… Άρα, για τι ακριβώς μιλάμε εδώ;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…