Κεντρική Ελευσίνα Τα “κλειδιά” στον Τσαουσίδη

Τα “κλειδιά” στον Τσαουσίδη

tsaousidis elefsina

tsaousidis-elefsina

Ο Πανελευσινιακός κατάφερε, πέρυσι, να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α1 την τελευταία αγωνιστική και με αρκετή δόση τύχης αλλά φέτος η χρονιά κύλησε πολύ χειρότερα. Ο σύλλογος της Ελευσίνας βρέθηκε από την αρχή στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και, με ελάχιστες εκλάμψεις, δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις την αποφυγή του υποβιβασμού, τον δρόμο του οποίου ακολούθησε αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το “αύριο” φαντάζει αβέβαια για τους “σταχυοφόρους“, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν η οποία θα τους βρει στην Α2 και ενδεχομένως ακόμα πιο κάτω και δη στη Β’ Εθνική. Ο Τζίμης Κουστένης, που διαδέχθηκε τον Γιώργος Σκαραφίγκα στις αρχές της σεζόν, δεν θα συνεχίσει και στην άκρη του πάγκου και οι διοικούντες το σύλλογο στρέφονται σε έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Λευτέρη Τσαουσίδη, ο οποίος είχε διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Σκαραφίγκα τα τελευταία τρία χρόνια και είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας ως πρώτος προπονητής για ένα παιχνίδι (στη 1 Νοεμβρίου στη Ρόδο για την τέταρτη αγωνιστική) προτού αποχωρήσει και προσληφθεί ο Κουστένης.

Ο Τσαουσίδης έχει διατελέσει και προπονητής της εφηβικής ομάδας του Ικάρου Καλλιθέας με την οποία έφθασε μέχρι τη δεύτερη θέση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2011 και του 2012, που διεξήχθησαν σε Τρίκαλα και Καβάλα, αντίστοιχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…