Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κάθε αγώνα σαν τελικό”

“Κάθε αγώνα σαν τελικό”

slaughter pao

slaughter-pao

Έτοιμος για τις μάχες με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο μπλογκ του στο esake.gr ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο “άσσος” του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι είναι σημαντικό να κάνουν το “2×2 εντός έδρας, ενώ χαρακτήρισε το “Δικέφαλο του Βορρά”, πολύ σκληρή ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:
“Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα

Μπαίνουμε πια στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος κι έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στον ένα θα είμαστε πάλι σε… έρημο τοπίο αλλά στον επόμενο θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύουμε δε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπά την ομάδα, την Πέμπτη θα δώσει δυναμικό «παρόν» καθώς έχει και τόσο καιρό να δει την ομάδα από κοντά!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θέλουμε να το υπερασπιστούμε. Δεν κοιτάμε μακριά. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να πηγαίνουμε βήμα προς βήμα να πετύχουμε την πρώτη νίκη στον αγώνα της Τρίτης και στη συνέχεια να υπερασπιστούμε ξανά την έδρα μας την Πέμπτη. Ομολογουμένως θα είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς να πάμε με 2-0 υπέρ μας στη Θεσσαλονίκη. Όμως, όπως ακριβώς προανέφερα, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε αγώνα και να προχωράμε βήμα- βήμα. Κάθε αγώνα θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε σαν τελικό.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που παίζει σκληρά σε κάθε αγώνα. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά… Τους έχουμε αντιμετωπίσει τρεις φορές φέτος και ξέρουμε καλά ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει τον σεβασμό μας καθώς είναι μια σπουδαία ομάδα, ικανή να σου κάνει τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, προσηλωμένοι στην άμυνα και προσεκτικοί στην επίθεση και να μη βιαζόμαστε και χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…