Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παίξαμε όπως θέλαμε”

“Παίξαμε όπως θέλαμε”

markopoulos2

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εντός έδρας τον Κολοσσό με 77-72 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι με τους Ροδίτες.

Αναλυτικά:
“Μπράβο στους παίκτες που παρά τα προβλήματα που είχαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ήταν αποφασισμένοι και για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παίξαμε όπως θέλαμε. Είχαμε αρνητικά σημεία αλλά είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Ισως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε χρόνο εκτέλεσης της επίθεσης στα 24 δευτερόλεπτα. Και έτσι ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να παίζουμε άμυνα για 24 δευτερόλεπτα κάθε φορά… Δώσαμε όμως πολύ τρανζίσιον παιχνίδι στον Κολοσσό και παρά το ότι δουλέψαμε σε αυτόν τον τομέα, δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα θέλαμε. Όταν οι παίκτες θα είναι υγιείς, τότε πιστεύω να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.”

Ο Μαρκ Άντονι Κάρτερ, από την πλευρά του δήλωσε: “Ήταν καλή νίκη. Ο Κολοσσός είναι καλή ομάδα και μας πίεσε. Έπαιξε δυνατά σε όλο τον αγώνα και μπράβο τους. Μετράει το ότι ήταν μια καλή νίκη. Είδαμε κάποια καλά πράγματα και άλλα που πρέπει να διορθώσουμε μέχρι την έναρξη των πλέι οφ”.

Για τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του είπε: “Αμυντικά είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν βοήθησαν όλοι όπως θα έπρεπε κάποιες στιγμές. Στα επιθετικά ριμπάουντ δεν παλέψαμε… Βέβαια σε αυτά μετράει και το ότι ο Κολοσσός μας πίεσε. Στην επίθεση η μπάλα κινήθηκε καλά, υπήρχαν ελεύθερα σουτ και δεν έχει σημασία το ότι κάποια δεν μπήκαν”.

Για τη σημασία του ότι ο ΠΑΟΚ περιόρισε τον Ουότερς: “Ήταν σημαντικό γιατί αυτός κινεί την ομάδα του Κολοσσού. Πήρε κάποια σουτ που τα έβαλε αλλά μετά μπορέσαμε να τον σταματήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …