Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Καθοριστικό το δεύτερο 5λεπτο”

“Καθοριστικό το δεύτερο 5λεπτο”

likogiannis kolossos

likogiannis-kolossos

Ο Κολοσσός δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 77-72. Ο τεχνικός των ροδιτών, Άρης Λυκογιάννης στάθηκε κυρίως στο δεύτερο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου, που όπως λέει “ήταν το χειρότερο για την ομάδα του“, ενώ μίλησε και για τα νεύρα του Ουότερς.

Αναλυτικά:
“Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Καθοριστικός παράγοντας στο ματς ήταν το δεύτερο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου το οποίο ήταν το χειρότερο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια διατηρούσε το προβάδισμα που είχε από εκείνη την περίοδο, καταφέραμε ως ένα βαθμό να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ, μετά πλησιάσαμε αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να ολοκληρώσουμε την ανατροπή».

Για το αν ήταν εκνευρισμένος ο Ουότερς: “Είναι παράξενο πως ενώ συνεχώς τον πίεζαν από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που του έκαναν άμυνα είχαν δύο φάουλ. Γι’ αυτό ήταν εκνευρισμένος”.

Για τους πόντους του Λάνγκφορντ: “Πόσες ελεύθερες βολές σούταρε ο Λάνγκφορντ; Ηταν 9 οι βολές… Η απόφαση δείχνει πως εμείς κάναμε φάουλ στον Λάνγκφορντ. Μπορεί να μην ήταν 9, μπορεί να ήταν και επτά οι βολές”.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: “Σήμερα θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε. Οταν βρήκαμε ρυθμό στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ κράτησε την διαφορά και εμείς συνεχίζουμε για την έκτη θέση”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…