Στα άκρα…

vasilakopoulos new2

vasilakopoulos-new2

Το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να βάλλεται εκ των έσω! Με την ΕΟΚ να προσπαθεί να το χειραφετήσει. Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας είχε ένταση. Έφτασε και ακραίες λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Ο Ολυμπιακός είχε προαναγγείλει ότι θα επιχειρήσει να διαλευκάνει τον τρόπο με τον οποίο βρήκε η ΕΟΚ τα 800.000 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει -με τη wild card– το δικαίωμα συμμετοχής της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ. Και το έκανε πράξη, παρόντος του Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος είχε πάρει σχετική εξουσιοδότηση από τον Ερασιτέχνη, για να τον εκπροσωπήσει. Οι παράγοντες της ΕΟΚ προσπάθησαν να αποτρέψουν την παρουσία του “ερυθρόλευκου” εκπροσώπου! Προέβαλαν ως επιχείρημα ότι η εξουσιοδότηση έφτασε με καθυστέρηση στην Ομοσπονδία και ως εκ τούτου ήταν έκνομη.

Ο κ. Σταυρόπουλος αντέδρασε, λέγοντας πως ακόμα και αν δεν είχε δικαίωμα ψήφου, δεν μπορούσε κανείς να του στερήσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη διαδικασία αλλά και να πάρει το λόγο. Κάπου εκεί ο νομικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ. Κόνιαρης αποδέχθηκε με καθυστέρηση το δημοκρατικό δικαίωμα του εκπροσώπου του Ολυμπιακού να παρακολουθήσει τη διαδικασία. Όταν άνοιξαν άνοιξαν οι πόρτες για τον Χρήστο Σταυρόπουλο είχε περατωθεί η διαδικασία του οικονομικού απολογισμού!

Ακολούθησαν ύβρεις μεταξύ του Αριστείδη Γολέμη και του Χρήστου Σταυρόπουλου, ενώ ο τελευταίος “τα άκουσε” από τον Κρητικό παράγοντα, Μπάμπη Μαρκάκη.

Ο δε Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν πήρε ποτέ θέση για την «ταμπακιέρα», ήτοι το πού βρέθηκαν τα χρήματα για τη wild card της Εθνικής

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…