“Οδηγός η άμυνα”

ivanovic1

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του ουραγού Πανιωνίου με 79-46 και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στα “δύο πρόσωπα”που παρουσίασε η ομάδα του στην αναμέτρηση, αλλά και στην άμυνα, η οποία ήταν αυτή που τους χάρισε τη νίκη.

“Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα, το πρώτο με το δεύτερο. Καταρχάς στα πρώτα είκοσι λεπτά έδειξε πως ήταν καλά προετοιμασμένος και έπαιξε πάρα πολύ καλά. Έχω την εντύπωση πως η θέση του Πανιωνίου σε σχέση με τον τρόπο που έπαιξε δεν έχουν καμία σχέση. Στην πρώτη περίοδο χάσαμε κάποια εύκολα σουτ και κάναμε και λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ξεκίνησαν από την άμυνα και φτάσαμε στη νίκη”.

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε: “Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Δεν θέλαμε να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση και δεν είχε κάτι να χάσει. Είπαμε πως θα παίξουμε όπως με τη Γαλατά, που επίσης δεν είχε στόχο, δηλαδή πιο ελεύθερα. Ο Πανιώνιος, όμως, βρήκε κίνητρο και έπαιξε δυνατά. Εμείς ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Βγήκαμε δυνατά στο παρκέ, παίξαμε καλύτερη άμυνα, πήραμε διαφορά και φτάσαμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …