Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Κρίσιμο για τα Πλέι-οφ”

“Κρίσιμο για τα Πλέι-οφ”

linden diamantidis

 

liden-diamantidis

Μια ακόμα άποψη έγραψε στο προσωπικό του μπλόγκ στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο Τομ Λίντεν. Ο φόργουορντ του Κολοσσού έκανε αναφορά στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πάτρας, σχολιάζοντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να δώσει στα χαρτιά την νίκη στην ομάδα της Πάτρας  αλλά και στην προσεχή αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι

“Στο τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς ο Αθλητικός Δικαστής έκρινε πως το φάουλ στον Ουότερς ήταν εκπρόθεσμο και έτσι χάσαμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Όπως είναι φυσικό αυτή η απόφαση δεν άρεσε σε κανέναν μας, αλλά εμείς οι παίκτες είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μόνο το μπάσκετ.

Από την άλλη, στο αγωνιστικό κομμάτι η εβδομάδα αυτή κύλησε ομαλά. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά και παράλληλα είχαμε το χρόνο να προσαρμόσουμε ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι μας τον Τζάστιν (σ.σ. Ρόμπινσον), ο οποίος είναι ακόμα φρέσκος στην ομάδα. Ο Τσάμης εξακολουθεί να είναι εκτός, όμως το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί.

Το παιχνίδι αυτό με τη Νέα Κηφισιά θα είναι κρίσιμο για το ποιος θα πάρει το προβάδισμα για να μπει στα playoffs. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο γι’ αυτό, αλλά είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε και θα το επιδιώξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Θα πρέπει να σταματήσουμε τους ψηλούς τους μέσα στη ρακέτα, καθώς αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επιθετική τους απειλή. Απέκτησαν καινούριους παίκτες και είναι λίγο δύσκολο να τους μελετήσεις, αλλά πιστεύω πως ξέρουμε πάνω –κάτω τι να περιμένουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…