Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Καλάθια Αγάπης” στον Κόροιβο

“Καλάθια Αγάπης” στον Κόροιβο

kalathia agapis

kalathia agapis

Η εκστρατεία προσφοράς σε άπορες οικογένειες, που εγκαινίασε ο ΕΣΑΚΕ στην Πάτρα, συνεχίστηκε την Κυριακή (29/3) με μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Ήλιδας στο πλαίσιο της αναμέτρησης Κόροιβος – Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Και αυτή τη φορά ο ΕΣΑΚΕ είχε στο πλευρό του άξιους συμπαραστάτες, φορείς της τοπικής κοινωνίας: Την ομάδα του Κοροίβου, τον Δήμο Αμαλιάδας και την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

kalathia agapis_amaliada

Χορηγοί της εκστρατείας κοινωνικής προσφοράς “Καλάθια Αγάπης” ήταν όπως και στην προσπάθεια της Πάτρας η εταιρεία ΛΟΥΞ, που διαπρέπει εδώ και 63 χρόνια στο χώρο των αναψυκτικών, καθώς και η εταιρεία ΑΒ Food Market (Αγ.Τρύφωνος 5, Αμαλιάδα), η οποία προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να γεμίσουν τα 50 “Καλάθια Αγάπης”.

Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Πετράκος, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος Χρήστος Λαγός, έδωσαν το “παρών”.

chalvatzakis amaliada

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…