Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Εμείς το παιχνίδι μας…”

“Εμείς το παιχνίδι μας…”

giannis georgallis apollon

giannis-georgallis-apollon

Ο Απόλλωνας Πάτρας, μετά την ήττα σε νεκρό χρόνο από τον Κολοσσό, φιλοδοξεί να επιστρέψει αύριο (7/3) στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κλειστό της Περιβόλας. Ο Γιάννης Γεωργαλλής γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο τόνισε, μέσω του μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στη νίκη, αρκεί να παίξει το παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μας ενόχλησε ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου την προηγούμενη εβδομάδα και κυρίως τα λάθη που κάναμε εμείς. Το θέμα είναι να μην τα επαναλάβουμε και να μάθουμε απ’ αυτά. Πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι στα τελευταία αγωνιστικά λεπτά κάθε παιχνιδιού και περισσότερο στην άμυνα. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας που πρέπει να το βελτιώσουμε. Μιλήσαμε αρκετά την προηγούμενη Δευτέρα για τον αγώνα στη Ρόδο. Ότι έγινε-έγινε και κοιτάζουμε πλέον μπροστά.

Πάντως, θεωρώ ότι θα ήταν καλό να αποκτήσουμε ίνσταντ ριπλέι και στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπως συμβαίνει σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ώστε να διευκολύνονται οι διαιτητές των παιχνιδιών και να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος βαθμός “εμπιστοσύνης”. Νομίζω ότι το ίνσταντ ριπλέι πρέπει να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα το 2015.

Στη διάρκεια της εβδομάδας τα πράγματα κύλησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Γνωρίζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Έχει ενισχυθεί με έμπειρους και καλούς παίκτες. Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, δίνοντας έμφαση στην άμυνα, και να φτάσουμε στη νίκη που χρειαζόμαστε παρά πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…