Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι”

“Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι”

dragan sakota

dragan sakota

Η ΑΕΚ οδεύει προς την Πάτρα για τη 19η αγωνιστική της Α1 προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα (07/03) και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και μένει σε τροχιά διεκδίκησης της τετράδας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ξεκαθάρισε ότι την ομάδα του περιμένει δύσκολη αποστολή, εξήρε την ποιότητα των ξένων του Νίκου Βετούλα και σημείωσε πως το διπλό θα έρθει μέσα από την αμυντική προσήλωση:

“Φέτος, ο Απόλλων Πατρών πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν. Είναι πολύ καλή ομάδα που έχει επιτύχει στην επιλογή των ξένων παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της και οι οποίοι είναι όλοι επιπέδου Ευρωλίγκα. Σίγουρα, δεν μας περιμένει εύκολη δουλειά με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα μεγάλο ντέρμπι.

Εμείς ξέρουμε ότι αν δεν βελτιωθούμε στην άμυνα, τότε δεν έχουμε τύχη απέναντι σε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με τον Απόλλωνα είχαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση του Ελ Αμίν και του Φιτζπάτρικ. Θεωρώ ότι πέρα από αυτούς τους δύο παίκτες, και οι υπόλοιποι παίκτες του Απόλλωνα είναι αρκετά επικίνδυνοι, ειδικά από τη στιγμή που θα αγωνίζονται εντός έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…