Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Αγώνας ζωής ή θανάτου

Αγώνας ζωής ή θανάτου

xanthopoulos panionios

xanthopoulos-panionios

Ως ένα αγώνα ζωής ή θανάτου χαρακτήρισε την αυριανή (7/3, 17:00) εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΚΑΟΔ ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Και όχι άδικα, καθώς ο Ιστορικός παίζει το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Αν χάσει χάθηκε, αν νικήσει απλά ελπίζει…

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:
“Έχω υπάρξει ξανά σε ομάδα που είχε τραυματισμούς. Αυτά που συμβαίνουν στον Πανιώνιο, φέτος μου συμβαίνουν για πρώτη φορά.

Φυσικά και αναφέρομαι στο τελευταίο περιστατικό, με τον Λουκ. Είναι τεράστια απώλεια για την ομάδα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος. Κυρίως είναι κάτι το ασύλληπτο, για το ίδιο το παιδί. Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή και δη στην πρώτη του σεζόν, μετά το κολέγιο. Πριν απ’ όλα λοιπόν, ευχόμαστε όλοι στο παιδί καλή ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός. Ας ήταν αυτό που έπαθε το τελευταίο που θα του συμβεί στην καριέρα του.

Έχω ξαναγράψει πως η πίεση των αποτελεσμάτων είναι μέρος της δουλειάς μας, όπως και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό όμως, που συμβαίνει φέτος με έναν τραυματισμό, με μια απώλεια παίκτη για καιρό, κάθε εβδομάδα είναι απίστευτο.

Στην αρχή προσπαθούσαμε να συσπειρωθούμε και να παίξουμε και για εκείνον που θα έλειπε. Όταν ωστόσο, αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά μοιραία σε “ρίχνει” ψυχολογικά.

Όπως και να έχει, το Σάββατο παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί. Δεν είναι απλά τελικός το ματς με τη Δράμα. Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα, για να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, από το ξεκίνημα. Με τη βοήθεια των φίλων αυτής της ομάδας που είναι στο πλευρό μας, από την αρχή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…