“Παλέψαμε…”

vetoulas1

vetoulas1

O Απόλλωνας Πάτρας δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό μεν αλλά η εμφάνιση του ήταν πολύ καλή, επιδεικνύοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ο Νίκος Βετούλας σημείωσε την έλλειψη συγκέντρωσης και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ ως τα στοιχεία που οδήγησαν στο άνοιγμα της “ψαλίδας”:

“Προσεγγίσαμε το παιχνίδι αμυντικά, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε με την επιθετική του άμυνα να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην επίθεση μας. Δυστυχώς σε κάποια σημεία κρίσιμα της αναμέτρησης δεν είχαμε συγκέντρωση, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και έτσι η διαφορά άνοιξε. Παλέψαμε, όμως, για το καλύτερο απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός“.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: “Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή για εμένα η βράβευση από την ομάδα μου, αλλά και από την ομάδα του Ολυμπιακού. Όταν παίζεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα πρέπει να είσαι 110% έτοιμος. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα ματς ως γιορτή.

Θεωρώ πως κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τρομερή ποιότητα. Δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι στα τρίποντα όσο θα έπρεπε για να μείνουμε κοντά στο σκορ. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτική ομάδα και ήρθε εδώ και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…