Κεντρική Ασίστ Περαστικός Επίσκεψη “ξανθού”

Επίσκεψη “ξανθού”

vasilakopoulos ioannidis

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ / ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν γυρίζεις… μυρίζεις έλεγαν οι παλιοί κι εγώ ως “Περαστικός” γυρίζω. Κι όταν λέω “γυρίζω“, πού θα γύριζα, εκτός από τα γήπεδα και τους χώρους του μπάσκετ; Πριν από λίγο, για παράδειγμα, ήμουν στο ΟΑΚΑ. Για άσχετο λόγο, αλλά βρέθηκα εκεί κοντά στην είσοδο των δημοσιογράφων, δίπλα στα επίσημα.

Απέναντι είναι τα γραφεία της ΕΟΚ. Εγώ συζητούσα μ’ έναν φίλο μου, περαστικός κι αυτός, που είχε αγωνία να μάθει για τον Λαουάλ. Κι εκεί που τα λέγαμε, ποιος εμφανίζεται; Ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ανέβηκε τη γεφυρούλα και πήγε στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Αυτό ήταν…

Πήρε φωτιά το κινητό. Στο τρίτο τηλέφωνο που έκανα σε “ομοσπονδιακό“, έμαθα ότι ο “ξανθός” είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Για την ατζέντα δεν έμαθα πολλά, όμως είναι βέβαιο ότι ο Ιωαννίδης εγκατέλειψε την πολιτική και γυρίζει στο μπάσκετ. Από τις 08/01 είχα γράψει για την “επιστροφή του ξανθού“, για να μην λέτε ότι δεν σας τα είπα, σε ανύποπτο χρόνο.

Τώρα, τί ήθελε να συζητήσει με τον Βασιλακόπουλο δεν γνωρίζω, όμως από μόνη της η επίσκεψη του Ιωαννίδη στα γραφεία της ΕΟΚ, αποτελεί είδηση. Και, για τους μυημένους (οι… περαστικοί ας μην βασανιστούν άδικα) έχει και σημειολογικό ενδιαφέρον. Βλέπετε, μέχρι πρότινος ο “ξανθός” ήταν ανεπιθύμητος στην Ομοσπονδία.

Μην ψάχνετε το γιατί. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος έχει τα κυκλοθυμικά του, ακούει κάθε παρατρεχάμενο και δημιουργεί εχθρούς πιο γρήγορα απ’ ότι πυροβολεί ο Λούκι Λουκ. Μεταξύ μας (άσχετο), οι αυλικοί του περισσότερο με τους Ντάλντον μοιάζουν στο μυαλό, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Το δε καραφλό πιστό σκυλί είναι ίδιο ο Ρανταπλάν.

Φαίνεται πως με τον “ξανθό” ο Γιώργας έκανε πίσω κι έθαψε το τσεκούρι του πολέμου. Λογικό, γιατί ετοιμάζεται για τον νέο πόλεμο, που θα ξεσπάσει ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την Ομοσπονδία. Γιατί; Μα επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναφανδόν υπέρ της οριοθέτησης της παραμονής στον προεδρικό θώκο. Εδώ λένε να το θεσπίσουν για τη Βουλή, το όριο των δύο εκλογών, στις ομοσπονδίες θα κάνουν πίσω;

Γι’ αυτό το θέμα θα γράψω αύριο – μεθαύριο, για να μας μπει καλά ο μήνας. Μην σας εξαντλήσω σήμερα. Άλλωστε, την είδηση της ημέρας, εδώ τη διαβάσατε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …