Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Εκεί στηρίζεται ο Αμύντας”

“Εκεί στηρίζεται ο Αμύντας”

zavos

zavos

Στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, βρίσκεται ο Αμύντας Υμητού. Ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξης Ζαβός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πορεία της ομάδας του έως τώρα στο πρωτάθλημα, για τη νίκη επί του Περιστερίου, αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την σημαντική νίκη επί του Περιστερίου: “Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα σκληρό ματς γιατί το Περιστέρι διαθέτει πολύ καλή ομάδα κι ειδικά αυτή την περίοδο είναι αρκετά φορμαρισμένο. Οι άνθρωποι εκεί έχουν κάνει καλή δουλειά κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τους. Από τη δική μας πλευρά, μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς άγχος, παίξαμε ένα ποιοτικό και δυνατό μπάσκετ φτάνοντας σε μία καθαρή νίκη αν και δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τη διαφορά των 10 πόντων του πρώτου γύρου”.

Για το ιστορικό σωματείο του Αμύντα και το κλίμα που υπάρχει: ”Στον Αμύντα ήμασταν και είμαστε μία παρέα όλοι. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές είμαστε παρέα κι αυτή ήταν και παραμένει η φιλοσοφία της ομάδας. Σε κάθε αγωνιστική όλα τα τμήματα κι όχι μόνο το αντρικό προσπαθούν να δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.
Σε αυτή τη παρέα του Αμύντα προστέθηκαν φέτος κάποια νέα μέλη. Ο Αλέκος Παρασκευόπουλος (προπονητής μαζί με τον Μουμούρη στελεχώνουν το προπονητικό τιμ) κι οι Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Αγγελόπουλος, Πίνης και Καμπούρης ήρθαν φέτος στην ομάδα. Με την έλευση τους έδωσαν μία έξτρα ζωντάνια στην παρέα και έδωσαν το στίγμα τους.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι κάθε μέρα περνάμε πάρα πολύ καλά κι αυτό βγαίνει στο παρκέ στις προπονήσεις αλλά και την Κυριακή. Η λειτουργία της ομάδας στηρίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και το όσο γίνεται καλό μπάσκετ παρά τις όποιες απώλειες υπάρχουν λόγω τραυματισμών”.

Για τους στόχους που υπάρχουν: “Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε πηγαίνοντας στο γήπεδο. Θέλουμε να το κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο και δεν θέλεις να φύγεις τότε έχεις πετύχει το στόχο σου. Μακάρι να το καταφέρουμε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…