Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κλειδί η άμυνα”

“Κλειδί η άμυνα”

petway

petway

Στις αμυντικές επιδόσεις του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι από την άμυνά τους οι “ερυθρόλευκοι” πήραν ρυθμό και στην επίθεση.

Σχολιάζοντας ένα εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε στο ματς, είπε ότι θέλει να το δει σε ριπλέι για να καταλάβει αν πράγματι ήταν τόσο ωραίο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Η άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη μας και δώσαμε το στίγμα μας από την αρχή. Κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκορ και αυτό είναι πολύ σημαντικό απέναντι σε μια ομάδα με τόσο καλούς σκόρερ. Από την άμυνά μας πήραμε ρυθμό και για την επίθεση”.

Για το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε ξεσηκώνοντας το κοινό, είπε: “Ποτέ δεν ξέρω πριν δω το ριπλέι αν ένα κάρφωμα είναι καλό. Το καταλαβαίνω συνήθως από τον κόσμο. Σήμερα υπήρχε πολύς κόσμος και είναι πολύ καλό αυτό”.

Όσο για το ματς της Πέμπτης με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, τόνισε: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θέλει πολύ τη νίκη. Εμείς από τώρα κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι”.

Από την πλευρά του ο Χάντερ σημείωσε: “Η άμυνα ήταν κλειδί για τη νίκη. Όταν παίζουμε καλή άμυνα, μπορούμε να σταματάμε τον αντίπαλο και να βγάζουμε φάσεις μπροστά», ενώ ερωτηθείς αν τα δικά του καρφώματα είναι καλύτερα από του Πέτγουεϊ, απάντησε: «Μπα, δεν μπορώ να τον ανταγωνιστώ σε αυτό το κομμάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …