Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Διπλό λάθος της ΚΕΔ

Διπλό λάθος της ΚΕΔ

ref1

ref1

Ο καλός φίλος Μιχάλης, μας επισκέφθηκε και πάλι. Με επιστολή του στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, αποδεικνύει πως τα λάθη που παρατηρούμε (και διαρκώς αυξάνονται) στους ορισμούς των διαιτητών, δεν απασχολούν μόνο εμάς, αλλά και άλλους ανθρώπους του χώρου (διαιτητές, σωματεία, απλούς φιλάθλους). Λάθη που εκθέτουν την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Ο Μιχάλης φωτίζει άλλο ένα σημείο, το οποίο με βρίσκει σύμφωνο: Ότι ακόμα και η διόρθωση του λάθους, με λάθος τρόπο γίνεται κι έτσι έχουμε… διπλό λάθος στους ορισμούς.

Αναλυτικά το μήνυμά του:
Φίλε Γιώργο
Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι του χώρου της διαιτησίας, και όσοι ασχολούνται μ’ αυτόν, θεωρούν εαυτούς ερασιτέχνες. Παρ’ όλα αυτά, όμως, οφείλουν να έχουν “επαγγελματικήσυμπεριφορά και πάνω απ’ όλα “ακέραιη“.

Τελευταία, έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα λάθη που προκύπτουν στους ορισμούς, από πιθανές ελλείψεις γραμματειακής υποστήριξης της ΚΕΔ. Οι παρεξηγήσεις, οι υπόνοιες, οι παντός είδους υποθέσεις και -προ πάντων- η αμφισβήτηση εκ μέρους των ομάδων, υπάρχει. Και θα συνεχίσει να υπάρχει, αφού ναι μεν τα “λάθη” στους ορισμούς εκ των υστέρων διορθώνονται, ο τρόπος δε είναι εντελώς ερασιτεχνικός. Οι ομάδες, ξέρετε, δεν είναι υποχρεωμένες να μπαίνουν καθημερινά στο site της ΕΟΚ, για πιθανές αλλαγές στους ορισμούς.

Η ΚΕΔ και η ΕΟΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι η οποιαδήποτε αλλαγή εκ των υστέρων, πρέπει να συνοδεύεται από έγγραφη ενημέρωση, τουλάχιστον των ενδιαφερομένων αθλητικών σωματείων.

Εάν η ΕΟΚ και η ΚΕΔ θέλει εκτός του να “είναι“, να “φαίνεται” κιόλας, πρέπει να αντιληφθεί ότι η έξωθεν καλή εικόνα δεν δημιουργείται δίνοντας δικαιώματα, αλλά παίρνοντας όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να μην λανθάνει δις. Γιατί τελικά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…