Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το μυαλό μας στον Κώστα”

“Το μυαλό μας στον Κώστα”

markopoulos paok pagkos

markopoulos-paok-pagkos

Ο ΠΑΟΚ φεύγει με σκυμμένο κεφάλι από την Πολωνία, μετά την ήττα από τη Ζιελόνα Γκόρα, αλλά ο τραυματισμός του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, είναι αυτό που βαραίνει περισσότερα από όλα το “δικέφαλο“, όπως τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής των “ασπρόμαυρων” στάθηκε λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι, σημειώνοντας τα εύκολα καλάθια που δέχθηκε η ομάδα αλλά και τις κακές επιλογές που είχε επιθετικά:

“Συγχαρητήρια στη Ζιελόνα Γκόρα για τη νίκη της. Ήταν ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Τα επισκιάζει όλα για μας ο τραυματισμός του Κώστα Χαραλαμπίδη κι αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβαίνει αυτή την στιγμή για μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, αυτήν που παίζουμε συνήθως και αυτή που έπρεπε, αλλά δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια μέσα στο καλάθι και μερικές φορές στην επίθεσή μας δεν είχαμε σωστές επιλογές για να απειλήσουμε το αντίπαλο καλάθι”.

Σε ανάλογο “μήκος κύματος” και η τοποθέτηση του Γιώργου Δέδα: “Με όλο το σεβασμό προς την αντίπαλη ομάδα, οι δηλώσεις σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουν καμία σημασία. Είμαστε όλοι με τον Κώστα και την οικογένειά του. Θέλω να πω επίσης ότι όσα χρόνια είμαι σε αυτή την ομάδα, στα δύσκολα πάντα βρίσκουμε λύση και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Αλλά και πάλι το μυαλό όλων μας είναι στον Κώστα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…