Κεντρική Ασίστ Shadow Καταξίωση για Ντάνο (pic)

Καταξίωση για Ντάνο (pic)

sotiris-danos-bernard-tomic1

Είναι από τους καλύτερους στον κόσμο“!…
Όταν ο Μπέρναρντ Τόμικ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αυστραλιανού τένις, μιλά με αυτά τα λόγια για τον Σωτήρη Ντάνο, εμείς απλά χαιρόμαστε που τον… “ανακαλύψαμε” νωρίς.

Ο Νο55 της παγκόσμιας κατάταξης έχει προσθέσει στο προπονητικό του επιτελείο τον Έλληνα φυσικοθεραπευτή που ζει κι εργάζεται στη Σουηδία και που -μαζί με τον αδερφό του Γιάννη– είναι (όχι για πολύ) μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Αθηναϊκού και οι άνθρωποι που εν πολλοίς κράτησαν “ζωντανό” τον σύλλογο, διαδεχόμενοι τον Νίκο Χαρδαλιά, τον άνθρωπο που σφράγισε με την παρουσία του όχι μόνο τον Αθηναϊκό, αλλά συνολικά το γυναικείο μπάσκετ.

sotiris-danos-bernard-tomic2

Δουλεύει με πολλούς γνωστούς αθλητές. Είναι πολύ σημαντικός για μένα, γιατί αν δεν προετοιμάσεις το σώμα σου, ώστε να βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση, δεν μπορείς να παίξεις κόντρα στους κορυφαίους” είπε για τον Ντάνο ο Τόμικ, ο οποίος στα 22 του έχει να λέει πως κέρδισε σε αγώνα τον Τζόκοβιτς.

Ο Αυστραλός τενίστας αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο έλυσε χάρη στις προσπάθειες του Σωτήρη Ντάνου. Ο ίδιος δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη δουλειά του Ελληνοσουηδού φυσικοθεραπευτή (δείτε εδώ όλο το θέμα, έτσι όπως προβλήθηκε στο εξωτερικό), όπως ο Σωτήρης δεν κρύβει την αγάπη του για το μπάσκετ.

sotiris-danos-bernard-tomic3

Τους τρεις επόμενους μήνες θα είναι μαζί στην Αυστραλία. Δεν ξέρουμε αν και κατά πόσο θα βελτιωθεί στο τένις ο Ντάνος, ο Τόμικ πάντως -αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες- θα μάθει όλα τα μυστικά (τα κόλπα, όπως βλέπετε, τα ξέρει ήδη) της πορτοκαλί μπάλας.

sotiris-danos-bernard-tomic

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…