Κεντρική Διεθνή Στο “κυνήγι” του ΜακΚάλεμπ

Στο “κυνήγι” του ΜακΚάλεμπ

bo mccalebb fenerbahce ulker

bo-mccalebb-fenerbahce-ulker

Η Παρτιζάν δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν ωστόσο η χθεσινή συντριβή από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την 4η αγωνιστική της Αδριατικής λίγκας έφερε στο… φως την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης στη σερβική ομάδα.

Το ρόστερ της Παρτιζάν απαρτίζεται, ως επί το πλείστον, από νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, γι’ αυτό και υπάρχουν σκέψεις να προστεθούν “πινελιές” εμπειρίας. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έχει βάλει στο “μάτι” τον Μπο ΜακΚάλεμπ καθώς θεωρεί ότι ο 29χρονος γκαρντ μπορεί να ταιριάξει σε αυτά που ζητάει.

Άλλωστε, ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει τις απαραίτητες “παραστάσεις” προκειμένου να ηγηθεί της Παρτιζάν ενώ το σημαντικότερο από όλα είναι ότι έχει ξαναπεράσει παλαιότερα από αυτή την ομάδα (2009-2010), οπότε γνωρίζει άριστα τα κατατόπια.

Βέβαια, υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο που φράζει τον δρόμο της επιστροφής του ΜακΚάλεμπ στη Σερβία. Ποιο είναι αυτό; Οι υψηλές απολαβές του Αμερικανού, πολιτογραφημένου Σκοπιανού, άσου οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με τα φετινά οικονομικά δεδομένα στην Παρτιζάν.

Με λίγα λόγια, απαιτείται υπέρβαση για να ενταχθεί ο ΜακΚάλεμπ στο έμψυχο δυναμικό της Παρτιζάν. Θα γίνει το deal; Θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΜακΚάλεμπ παραμένει φρι έιτζεντ μετά από την αποχώρησή του από την Φενέρ και περιμένει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …